Aanbevelingen

“We willen allemaal wel onze Bijbel bestuderen en we weten ook allemaal dat we dat nodig hebben. Maar de grote vraag is: ‘Hoe dan?’ Hoe start je en hoe houd je het vol? Met de werkboeken van Inductieve Bijbelstudie Boek voor Boek willen we je helpen om aan de slag te gaan en te blijven studeren tijdens je leven. Dus duik erin en ontdek de rijkdommen die God voor jou heeft klaargelegd in Zijn Woord!”

- Dr. Ron & Judy Smith

Medeoprichters, School van Bijbelse Studies, Jeugd met een Opdracht

“In de jaren tachtig introduceerde Dr. Ron Smith de Inductieve Bijbelstudiemethode bij Jeugd met een Opdracht. In de afgelopen decennia zijn onze Bijbeltrainingen uitgegroeid tot een van de grootste wereldwijd, op meer dan 70 locaties in 40 verschillende landen. Nu, 40 jaar later, zijn deze nieuwe werkboeken ontwikkeld die de Inductieve Bijbelstudiemethode toegankelijk maken voor iedereen. De Inductieve Bijbelstudiemethode is een van de meest effectieve manieren om de Bijbel te bestuderen. Het is dan ook met grote blijdschap dat ik deze serie werkboeken met Inductieve Bijbelstudies aanbeveel. Ze zijn gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen met het bestuderen van de Bijbel.”

- Loren Cunningham

Oprichter van Jeugd met een Opdracht

“Dank jullie wel! We hebben jaren uitgezien naar deze werkboeken. Eindelijk hebben we een goed hulpmiddel voor Bijbelstudie in het Birmees om de kerken in Myanmar te versterken.”

- Nang Thu Zar Mon

Penningmeester, Myanmar Baptist Convention (MBC)Voormalig Algemeen Secretaris, Eastern Shan State Baptist Convention

“Deze werkboeken zijn een geweldig hulpmiddel voor mensen van alle leeftijden. Iedereen die meer wil weten over het Woord van God kan gemakkelijk, boek voor boek, de Bijbel doornemen en nieuwe vaardigheden opdoen en deze waarderen. Het wordt duidelijk welke waarheid de schrijver van een Bijbelboek heeft willen overdragen aan zijn oorspronkelijke lezers en hoe wij Bijbelgedeelten kunnen toepassen in ons eigen leven. Een ieder die dit studiemateriaal gebruikt zal in zijn of haar persoonlijk leven geholpen worden om geestelijk te groeien. Bovendien worden ze toegerust om Bijbelstudies te leiden in hun eigen kerken. Ik beveel deze werkboeken van harte aan.”

- Rev. David K. Phillips

Voormalig Algemeen Secretaris, Canadian Baptist Ministries

“De levensveranderende boodschap van Jezus is goed nieuws voor alle mensen en alle naties. Discipelen maken en mensen helpen om de liefde van God te ontdekken is onze missie en onze passie. Het Woord van God staat centraal als we mensen helpen Jezus te leren kennen en te groeien in hun relatie met Hem. Ik ben altijd geïnteresseerd in methoden om de kerk te verbinden aan het hart van God. Ik beveel deze werkboeken met Inductieve Bijbelstudiemethode aan voor kerken die op zoek zijn om mensen te helpen toegewijde volgelingen van Christus te worden en ze te helpen om het evangelie te delen met hun gemeenschap, natie en de wereld.”

- Jason Elsmore

Senior Voorganger, Gateway Baptist Church, Qld, Australia