Donaties

Inductieve Bijbel Studie Boek voor Boek is een non-profit organisatie van het Shan Project en Jeugd met een Opdracht.

Het is door de vrijgevigheid en ondersteuning van vele individuele mensen maar ook kerk gemeenschappen dat we deze serie boeken kunnen maken en beschikbaar stellen. Mocht u/jij ook willen ondersteunen en bijdragen om dit project te helpen voltooien in het Engels, Nederlands, Burmees, Thais, Shan & Mandarijn klik dan op de onderstaande link verwijzing.

Als de Birmese serie klaar is, zal het de eerste Birmese boek voor boek studieserie voor Myanmar zijnSinds Adoniram Judson, meer dan 200 jaar geleden, het goede nieuws van Jezus Christus naar de gouden kustlijn van Myanmar bracht. En voor zover wij weten geldt het zelfde voor Thailand. Onze hoop is dat we deze boeken nog in vele andere talen mogen uitgeven zodat rijk en arm, waar dan ook op de wereld, de mogelijkheid hebben, goede hulpmiddelen te gebruiken om het Woord van God te kunnen lezen en toepassen. Wilt u ons helpen?

Alle donaties worden verwerkt via het Shan Project en Jeugd met een Opdracht, vermeld a.u.b dat u/jij een gift geeft aan "Shan Project, Inductieve Bijbel Studie Boek voor Boek."

Wilt u weten hoe u/jij via een andere weg kunt doneren? Email ons dan via nederlands.project@ibsbookbybook.org of  info@ibsbookbybook.org.

Klik op 1 van onderstaande opties om te doneren in eigen plaats of regio.

Let op: Belasting aftrekbare giften kunnen overgemaakt worden via YWAM Heidebeek,  YWAM Project Funding, Canada & YWAM Montana, USA. 

Alle andere internationale donaties kunnen verwerkt worden door YWAM Thailand.