Veelgestelde vragen

Wat maakt deze serie anders dan andere Bijbelstudie series?

Deze Bijbelstudieboeken zijn een collectie die alle Bijbelboeken omvatten. En zijn uniek in de wijze dat ze op een inductieve wijze zijn geschreven, en zo de Bijbel voor zichzelf laat spreken aan de hand van zeven eenvoudige stappen. Het is 1 van de weinige studie materialen die voor een niet-Engels sprekend publiek is geschreven en ontwikkeld is op verzoek van een kerk in een land waar praktisch geen Bijbelstudie materialen zijn. ....


Lees hier verder om te meer te ontdekken over deze unieke Inductieve Bijbelstudie serie...

Hoe kun je deze studieboeken gebruiken?

Je kunt deze studie boeken gebruiken voor persoonlijke studie, kringen/studiegroepen, jeugdgroepen, etc. Ook kun je ze gebruiken om je lessen voor te bereiden in bijvoorbeeld zondagsschool of samen met vrienden te studeren.


Lees hier verder om te meer te ontdekken over deze unieke Inductieve Bijbelstudie serie...

Waarom zijn deze boeken gratis?

Een groep van meer dan 50 vrijwilligers wereldwijd verspreid, hebben hun tijd, talenten en professionele gaven kosteloos ingezet zodat jij kunt genieten van het contact met God door Zijn Woord. Deze groep vrijwilligers bestaat uit schrijvers, vertalers, redacteurs, grafisch ontwerpers, administratieve medewerkers en de vele anderen die trouw dit project al jaren ondersteunen door hun gebed. Ook hebben veel personen en/of kerken uit Canada, Nederland, Australië, Amerika, Nieuw- Zeeland, Thailand (en andere landen) ons vrijgevig ondersteund om deze boeken te kunnen ontwikkelen. Wij hopen dat jij van dit werk zal genieten.


Lees hier verder om te meer te ontdekken over deze unieke Inductieve Bijbelstudie serie...

Mag ik deze boeken kopiëren?

JA! Je mag deze boeken naar hartelust uitprinten voor jezelf en anderen; maar onder de voorwaarde dat je ze niet verkoopt of de inhoud van de boeken wijzigt. Lees meer informatie hierover in de boeken zelf.


Email ons...

Wat is het verschil tussen het downloaden van een PDF en een eBook (PDF)?

Het gewone PDF document kan gebruikt worden om op papier uit te printen en heeft lijnen waarop je de antwoorden kunt invullen. Het eBook (PDF) document is voor elektronisch gebruik waar je de antwoorden digitaal op kunt slaan. Ook heeft het eBook (PDF) geen lijnen maar antwoord vakken die je kunt invullen.

Waar komen deze studiematerialen vandaan?

Deze Inductieve Bijbelstudie Boek voor Boek serie heeft haar oorsprong in een verhaal; een verhaal waarin mensen Gods stem herkenden, die hen uit heeft genodigd Hem te volgen naar de volken te gaan ....


Klik hier en ontdek het verhaal achter het produceren van deze Bijbelstudie serie.....

Wie hebben deze boeken aanbevolen?


Klik hier om de aanbevelingen te lezen....

Hoe raak ik bij dit project betrokken?

Jij kunt de voortgang van dit project ondersteunen door: te bidden, het te gebruiken, te delen, financieel te ondersteunen of meehelpen een boek/boeken te vertalen. Je kunt op de hoogte blijven via onze nieuws updates.

Bidt - Gebruik - Deel - Vertaal - Geef


Voor meer informatie stuur ons een e-mail...

Hoe kan ik deze boeken naar mijn eigen taal vertaald krijgen?

Op dit moment werken we aan de volgende talen vanuit het Engels, Birmees, Thais en Nederlands.


Email ons...

Wat is jullie geloofsstandpunt?

Voor meer informatie over Jeugd met een Opdracht, onze visie, missie, normen en waarden. Klik hier.